Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Четвер, 28.03.2024, 17:14
Нерухомість в Луцьку » 2016 » Квітень » 25

Торг!!! Ділянка 25 соток розташована в передмісті міста Луцька, на території с.Тарасове Луцького району Волинської області. Відстань до міста Луцьк 7 км. Документи на право власності. Затверджена технічна документація та проект на будівництво. Територія огороджена парканом.На ділянку заведені газ та електроенергія та встановлені лічильники

Безкоштовні оголошення: земельні ділянки Тарасове, продаж земельних ділянок в Тарасове |

Загальна площа 50,2 кв.м., кухня 8 кв.м. Поверх 1, будинок 5 пов., цегляний. Пристойний ремонт! м/п вікна. Квартира світла та тепла. Встановлені лічильники. Кімнати і санвузол роздільні, великий коридор. Є балкон і лоджія, у коридорі вбудована велика комора. Гарний затишний двір. З вікон квартири можна спостерігати за дитячим майданчиком, з іншої сторони квартири лоджія. Є підвал. Доброзичливі сусіди. Поруч школа №5 та садочки, стадіон, пожежна частина, міліція. ВЛАСНИК! Реальним покупцям торг. Запрошую на огляд. Ціна 30 000 у.о.

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Від власника. Продам 2 поверховий будинок (коробка) накритий натуральною черепицею площею 280 кв.м. з цегли. Має 2 веранди з гарним видом. Розміщений в с.Боголюби біля соснової посадки на земельній ділянці розміром 47 соток. Є садок з плодових дерев, вигрібна яма, погреб, колодязь, центральне водопостачання, світло. Газ - підведений до ділянки. В селі садочок, школа. Ціна - 62 000 $. ТОРГ! 

 

 


БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ продам власну (перший власник) 2-х кімнатну квартиру в районі ТАМ-ТАМу (вул. Сухомлинського). Можливий варіант під офіс. Ціна еквівалентна $ 40 тис. 1 поверх 9-поверхового цегляного будинку. Будинок здано у 2009 р. Загальна площа: 49,5 м2. Кімнати: 15,4 м2 та 9,2 м2. Кухня – 8,4 м2. Санвузол роздільний. Покриття підлоги у коридорі, кухні, ванній, туалеті – керамічна плитка. Центральне опалення. Усі лічильники. Металопластикові вікна; засклені лоджія та балкон; бойлер; інтернет; кабельне телебачення; розводка під телефон; підвал. Обслуговується ОСББ (не ЖЕК)

  

Безкоштовні оголошення: 2 кімнатні квартири в Луцьку |

Площа ділянки 37 соток: 25 приватизовані, 12 - у користуванні. На ділянці стара дерев'яна хата, цегляні хлів з літньою кухнею та льох, колодязь ( біла глина. 25 м); сад: яблуні, вишні,сливи, черешня, абрикос, горіхи, ліщина, смородина чорна та золотиста. аґрус, малина, полуниця. Світло в хаті та хліві. Газ через дві хати. Твердий доїзд, 600-700 м від траси. Хороші сусіди, які володіють усією необхідною технікою для обробітку землі. Ціна 155 000 грн


Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення