Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

П`ятниця, 26.04.2024, 17:31
Нерухомість в Луцьку » 2017 » Січень » 11

Терміново !!!! Продається 1 кімнатна квартира від ВЛАСНИКА ! на 33 мікрорайоні біля 26 школи в девятиповерховому панельному будинку квартира на 5 поверсі.Загальна площа квартири 33.3 кв,м , площа кімнати 17.5кв,м, кухня 8.5кв,м . Санвузол роздільний, ванна і туалет плитка , міжкімнатні двері нові ,вікна на балконі металопластикові. В кімнаті ламінат, тамбур на дві квартири з кованою решіткою. Зручне розташуваня біля будинку два дитячих садочки і школа, поблизу Варшавський і автостанція.Будинок на балансі ОСББ в будинку встановлений індивідуальний тепловий пункт в дворі будинку покладений новий асфальт. Порядні і тихі сусіди. Ціна 23 000 у.о. Посередників просьба не турбувати!!! 

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири в Луцьку |

Продам 2-х кімнатну квартиру по вул,Рівненській, кімнати роздільні, косметичний ремонт, продається частково з меблями. Квартира дуже тепла, світла, вікна замінені, є балкон. Квартира знаходиться на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа 47,5 кв,м., житлова 29 кв,м. Ціна 26 000 дол. Реальному покупцеві, реальний торг

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Продам незавершений будинок в с. Гаразджа Загальна площа ділянки 19.2 сотих. Ділянка повністю огороджена. Є вода (пробурена своя скважина, вода чиста), підведено світло і розведено по будинку, газ в парі метрів, є вигрібна яма. В середині будинку поштукатурено, покрівля якісна. Загальна площа будинку з гаражем 194кв.м. Неподалік є ліс і озеро. Фото плану пізніше додам. Координати - 50.747011, 25.479828 реальному покупцю - торг. телефонуйте обговоримо. можливий обмін на квартиру у Луцьку або авто (умови обговорюємо)


Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення