Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Неділя, 28.04.2024, 17:06
Нерухомість в Луцьку » 2017 » Березень » 19

Продам 3-ну квартиру по вулиці Потапова, що розміщена на першому поверсі (над цокольним поверхом) трьохповерхового шестиквартирного будинку. Новобудова, будинок зданий у експлуатацію в 2012 р., житловий стан! Площа квартири 82 м. квадратних. 1 с/вузол, ремонт, автономне опалення, велика мансандра. Поруч транспорт, магазини, до школи чи садочка 5хв. пішки. Тихе, комфортне місце для життя

 

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Однокімнатна квартира 34.8кв.м в с.Гірка Полонка. 
До м.Луцьк 3км 
Розташована на 5 поверсі - 5поверхового будинку. 
Кімната 17,4кв.м 
Кухня 11,2кв.м 
Ваннна 1,7кв.м 
Туалет 1,0кв.м 

Автономне опалення 
Встановлений Боллер Ariston 
В кімнаті встановлений кондиціонер 
Підведений інтернет від "Волинські оптичні мережі" 
В дворі будинку - школа. За кілька метрів є дитячий садочок. 
Неподалік річка " Чорногузка" 
Транспортне сполучення - маршут №19


Продам офісне приміщення в р-ні Залізничного вокзалу, перехрестя вул.Привокзальна і пр-т Грушевського. 48кв.м, окремий вхід з вулиці, євроремонт, місце під стоянку авто, готовий для експлуатації. Можливий під магазин, салон, майстерню, офіс. Всі документи. ВЛАСНИК! 

  

 

Безкоштовні оголошення: Нежитлові приміщення в Луцьку |

Продам земельну ділянку за автостанцією №2, 10 соток, приватизовано під забудову, є молодий сад,10 метрів до каналізації, світла, газу та води. Навколо забудовано. Залитий фундамент під будинок, є проект. Поряд також є город 10 соток. Можливий обмін на будинок біля міста.

 

 

Безкоштовні оголошення: Продаж земельних ділянок в Луцьку |

Унікальна пропозиція в історичному центрі Володимира-Волинського. Продається 1-кімнатна квартира на 5 поверсі з чудовим краєвидом на центральну площу. Загальна площа 30,6 м, перепланування не проводилися, все в оригіналі: ніша, кладовка. На все лічильники, газова колонка Bosсh. Ремонт простий: підлога фарбована, вікна дерев’яні. Сантехніка, газова плитка не новітніх моделей, але справні, свої функції виконують і прослужать ще не один рік. Разом з тим, квартира повністю готова для життя. Жили минулої зими з малою дитиною – тепло, комфортно, затишно. Можливий продаж з меблями

 


Продам власну дворівневу 3-ну квартиру 300м від Рівненського кола в с.Струмівка. 2-поверховий будинок на 7 квартир 2014 року, в тихому приватному секторі. Поруч транспорт, магазин, до школи чи садочка 15хв. маршруткою або 5 машиною. 2 с/вузли, капітальний ремонт, автономна скважина на воду, центральна каналізація, автономне опалення, тепла підлога. З кухні є вихід на власну терасу з мангалом. Тихе, комфортне місце для життя. 

   

  


Продам, або обміняю на квартиру в Луцьку дерев'яний одноповерховий будинок в центрі села, ділянка 20 сотих, знаходиться на тихій вулиці. 2 веранди, 3 кімнати, просторий зал правильної форми, кухня і комора, туалет, Є три льохи. Опалення парове-газове, також встановлений твердопаливний котел. вхід з середини на горище ,будинок з зовні утеплений мінватою, обшитий сайдингом. Підведена електрика, вода, є каналізація. Велике подвір'я, літня кухня, гараж, хлів, приміщення для складування дров комора, окремий цегляний гараж та льох. зручний доїзд кругом нове асфальтове покриття. Поряд (5 хв. ходьби) Школа, дитячий садок та церква і стадіон в селі також є ставок . 35 км до Луцька , 40 км до границі з Польшею (устилуг) 

  

  


Сучасний будинок, зданий в експлуатацію в 2016 році, збудований за новітніми технологіями, в центрі міста, парковка та дитячий майданчик. Квартира запроектована польським дизайнером, відкрита кухня - салон, зональне вітділення спальні або дитячої, балкон, автономне опалення. Ванна кімната збільшена за рахунок дзеркала на всю стіну.

Безкоштовні оголошення: 2 кімнатні квартири в Луцьку |

Продається приміщення колишнього ресторану "Мисливець" загальною 
площею 516 кв.м., який знаходиться на трасі Київ-Чоп. Будівля пошкоджена пожежею. 
На території розташовано чотири літніх альтанки загальною площею 54 кв.м., погріб 17,2 кв.м., 
декоративна водойма. Підведені всі необхідні комунікації.Територія 
оздоблена зеленими насадженнями

Безкоштовні оголошення: Нежитлові приміщення в Луцьку |

Продається 4-х кімнатна квартира в м.Луцьк, вул.Конякіна (р-н Варшавського ринку)з євроремонтом; 6 поверх 9-ти поверхового будинку, опалення центральне. Металопластикові вікна, наружні стіни в кімнатах утеплені та з обігрівом; 2 балкони (металопластик, теж утеплені),з великого балкону вхід в кладовку (1,5 м); нова мідна проводка в одній кімнаті. Туалет та ванна разом (наружні стіни теж утеплені).Скрізь дерев*яна підлога, включаючи балкони, крім санвузла. Вхідні двері броньовані, міжкімнатні -дерево. Зручне розсташування, поруч садочки, школа, басейн, супермаркети, розважальний центр та Варшавський ринок. Продається в зв'язку з переїздом.

Безкоштовні оголошення: Чотирьохкімнатні квартири в Луцьку |

По вулиці Конякіна , поряд з ТЦ "Слон" , за кафе "Круаж" продається 3 кімнатна квартира. Квартира розміщена на 3 поверсі 9 поверхового будинку. Косметичний ремонт. Квартира кутова, тепла. Будинок цегляний. Ціна 36 тис. у.о.Заг. площа 67 м.кв., кухня 9 м.кв. . Довгий коридор, кладовка, балкон з залу і лоджія з спальні (Чеський проект) . Квартира знаходиться у затишному, тихому місці

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення