Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Середа, 24.04.2024, 07:59
Нерухомість в Луцьку » Архів матеріалів

БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ продам власну (перший власник) 2-х кімнатну квартиру в районі ТАМ-ТАМу (вул. Сухомлинського). Можливий варіант під офіс. Ціна еквівалентна $ 40 тис. 1 поверх 9-поверхового цегляного будинку. Будинок здано у 2009 р. Загальна площа: 49,5 м2. Кімнати: 15,4 м2 та 9,2 м2. Кухня – 8,4 м2. Санвузол роздільний. Покриття підлоги у коридорі, кухні, ванній, туалеті – керамічна плитка. Центральне опалення. Усі лічильники. Металопластикові вікна; засклені лоджія та балкон; бойлер; інтернет; кабельне телебачення; розводка під телефон; підвал. Обслуговується ОСББ (не ЖЕК)

  

Безкоштовні оголошення: 2 кімнатні квартири в Луцьку |

Площа ділянки 37 соток: 25 приватизовані, 12 - у користуванні. На ділянці стара дерев'яна хата, цегляні хлів з літньою кухнею та льох, колодязь ( біла глина. 25 м); сад: яблуні, вишні,сливи, черешня, абрикос, горіхи, ліщина, смородина чорна та золотиста. аґрус, малина, полуниця. Світло в хаті та хліві. Газ через дві хати. Твердий доїзд, 600-700 м від траси. Хороші сусіди, які володіють усією необхідною технікою для обробітку землі. Ціна 155 000 грн


Півтораповерховий будинок з газоселікатних польських блоків, внутрішні стіни - цегляні, накритий якісною металочерепицею. Є підвал на половину будинку( 60 м.кв.), перекриття монолітне, гараж на два авто. Є світло (380w), вода центральна міська, газ - на ділянці. Площа земельної ділянки 16,5 соток. Гарний краєвид, з видом на Замок Любарта, за 200 метрів новозбудована школа. В сусідніх будинках вже мешкають люди, район обживається... Ціна 1180000 грн


Продам 1,5 пов. будинок в с. Лище, 4 км від м. Луцьк, на початку села у тихій вуличці, побудований у 1991 році з білої цегли, загальна площа 170м2 (120м2 жила площа). Під будинком є підвал і гараж, на першому поверсі дві кімнати, кухня, туалет, ванна, дві веранди, на другому пов. дві великі кімнати, опалення газове. Є льох, літня кухня з сараєм, фруктові дерева.Земельний участок 0,51 га . Ціна 1500000 (торг).

Безкоштовні оголошення: будинки Лище, продаж будинків в Лищі |

Продам трикімнатну квартиру по вул. Гордіюк. 6/9/П. Квартира після ремонту, кімнати роздільні, простора кухня разом з балконом (перепланування), склопакети, роздільний санвузол, у хорошому житловому стані. Поряд з будинком школа 21 та 25, у дворі два дитсадочка, вихід до центральної дороги, поблизу супермаркети та Північний ринок. Стартова ціна 35 000 у.о. можливий торг. Терміново!Агенства не турбувати!

    

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Продам трикімнатну вмебльовану квартиру з євроремонтом по вул.Арцеулова7.Охайний підїзд та прибудинкова територія. Є підвал. Домофон, бойлер, не кутова. Лічильник тепла на під' їзд. Третій поверх дев'ятиповерхового цегляного будинку. Розвинена інфраструктура. Поряд обласна лікарня і пологовий будинок. В 5-ти хвилинах ходьби вокзал та варшавський ринок. Ціна 46000 дол.

  

  

 

 

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Продам земельну ділянку в м.Шацьк. Загальною площею 30 сотих в тихому районі, 10 соток землі займає молодий сосновий ліс, є місце під копанку, яку оточують молоді берези. Всі комунікації поряд. Поблизу магазин та ринок. До оз.Світязь 900 метрів. Місце для людей які люблять тихе, спокійне та затишне місце. З ділянки відкривається прекрасний краєвид , свіже повітря, з однієї сторони земля повністю оточена сосновим лісом, не чути руху машин. Земля приватизована під будівництво. Поряд активна забудова, деякі будинки вже заселенні. За сотку 399 $ Для реальних клієнтів пропоную хороший торг!!!!

  


Продається 3-кімнатна квартира на 40-а кварталі. В квартирі зроблено євроремонт. Кондиціонер, бойлер, паркет, засклений балкон обшитий деревом з кладовкою. Стан - заселяйся та живи. Подається з меблями та побутовою технікою. ДАХ ПЕРЕКРИТИЙ ЄВРОРУБЕРОЇДОМ. Тихий район, нормальні спокійні сусіди. Можна розглянути варіант відстрочення виселення після придбання на 0,5-1рік (ніби оренда). Знижка тоді -1500-3000 доларів. Реальним покупцям гарний торг!

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 159 160 »
Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення