Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Четвер, 25.04.2024, 15:03
Нерухомість в Луцьку » Трьохкімнатні квартири в Луцьку

Продам 3-кімнатну квартиру в новобудові. Автономне опалення. 4 поверх 9-типоверхового будинку. 77м.кв. Без ремонту (стяжка). Будинок зданий, вистояний. Вул. Конякіна 7А. Район з розвиненою інфраструктурою - зупинки, магазини, школи, садочки, стоянки - все поряд. Хороше транспортне сполучення. Можливий обмін на будинок в межах міста. 12000грн за м.кв. 

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Продається З-кімнатна квартира у тихому та затишному місці (не над дорогою) по вул. Мазепи та гараж цегельний з підвалом з документами відразу біля під’їзду. Можливий продаж у комплексі або окремо. Квартира на 3-му поверсі, лічильники на воду, газ ,централізований лічильник на тепло у під’їзді. Квартира не кутова, не сонячна сторона, балкон та лоджія, дві кладовки, паркет, можливий залишок меблів за домовленістю.

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Продається 3-ох кімнатна квартира 62м2 у цегляному будинку у престижному районі міста. Квартира обладнана лічильниками на тепло, газ, воду. Вікна - металопластикові, сучасні міжкімнатні двері, є лоджія і великий (довжина 8м.) балкон. Стіни - євроштукатурка, облаштовані ванна і туалетні кімнати, в усіх кімнатах доглянутий красивий паркет. Є дві чималі кладові кімнати. Ціна договірна. 

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Від власника: 3-кімнатна квартира по вул. Гордіюк, 9/9п. 62/34/9. Велика кухня, засклені лоджія (5,4м з можливістю перетворення на ще одну кімнату) і балкон. Над квартирою – технічний поверх, який можна використовувати для власних господарських потреб. Лічильники на воду, кахель у санвузлах і робочій поверхні в кухні, дерев’яні міжкімнатні двері (сосна). Будинок – у другому тихому ряду від дороги. Завершено капітальний ремонт прибудинкової території. Поряд (2 хвилини) – 2 дитячі садочки і школа 25. Хороші сусіди на поверсі. 25,500 $

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Обміняю або продам 3-х кімнатну квартиру в районі магазину "Троянда", Чешський проект, на 2-х кімнатну з доплатою. Квартира не кутова, 5-й поверх (цегла), будинок ОСББ (встановлюється лічильник на опалення), без ремонту. Обміняю на квартиру, у цьому ж районі, можливі варіанти по Відродження, Молоді, 40 квартал, 26 школа. Доплата за домовленістю. Посередників прошу не турбувати

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Продається трикімнатна квартира біля Лучеська. 
Параметри квартири: 
- квартира з ремонтом; 
- вікна металопластикові; 
- нова сантехніка; 
- лічильники на газ, воду і світло; 
- є колонка Bosch; 
Будинок цегляний, квартира не кутова. Висота стелі 2,5 м. Покриття підлоги - ламінат та плитка. 
Сусіди всі чудові. Закритий під'їзд - не як прохідний двір. 
Будинок знаходиться в дуже зручному місці, з хорошою транспортною розв'язкою (7-12 хв їзди до центру міста). Поруч зупинка, ринок, супермаркети, садочок, школа, цілодобові аптеки, магазини. 
Двір великий, є місце для паркування. Дуже близько платна парковка. Вартість 33000 $ 
Розумний торг доречний. 

  

  

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Продається 3 кімнатна квартира, на 9 поверсі з технічним поверхом висотою 2 м. без ремонту, цегляний будинок. Будинок обслуговує ОСББ, вулиця Писаревського 7, на території спорт комплекс "Лідер", в 2-хв. ходьби 22 школа, дуже зелене і тихе місце, дзвоніть, сторгуємось орієнтовно 24 000 у.е.

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Продам трикімнатну квартиру в панельному будинку по вулиці Чорновола район Там Таму шостий поверх дев'я-типоверхового будинку. Власник. В квартирі зроблений ремонт. Встановлений бойлер, лічильники на воду, лічильник на під'їзд на опалення. Будинок обслуговує ОСББ. Квартира частково вмебльована. Є підвал та кладовка на поверсі. Вхідні та міжкімнатні двері дерев'яні. У санвузлах плитка. Опалення централізоване. Хороші сусіди. З лоджії зроблено кімнату. У всіх кімнатах натяжні потолки та декоративна штукатурка. Зимою в квартирі дуже тепло. На підлозі паркет. Квартира не кутова. Вікна виходять на дві сторони. Реконструкція прилеглої території. 35000$ Ціна без торгу

 

  

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

« 1 2 3 4 ... 19 20 »
Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення