Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Четвер, 28.03.2024, 11:52
Нерухомість в Луцьку » 2015 » Березень » 11

Продам (Власник) 2-х кімнатну квартиру по вул. Дорошенка поряд з п-том Відродження (цегла, чеський проект, 52 кв. м., разом з підвалом, супутниковою антеною на криші будинку, перший поверх, ремонт косметичний, дубовий паркет, столярка в нормальному стані), є можливість добудови. Поряд знаходиться дитсадок, 18 гімназія, через дорогу школа. Будинок видно з п-ту Відродження, звертати між супермаркетами Там-Там Експрес та Наш Край. зимою тепло. Дитячий майданчик впорядкований. ціна 35000, торг. Або обмін на трьохкімнатну в цегляному будинку з доплатою

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Двокімнатна квартира світла та тепла на 3 поверсі в 9-поверховому цегляному будинку. Корисна площа 52м2, чеський проект. Кухня велика, балкон та лоджія утеплені, санвузол роздільні. Всі двері в квартирі з натуральної деревини, ламінована підлога. В під`їзді чисто, є комора на площадці . Поряд школа 26, дитячий садок, супермаркет слон, там-там, порт сіті, автовокзал, жд вокзал, ринок. Вартість 38 тис.у.е.

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Продам будинок по вул. Чернишевського. (Півбудинку, на фото видно частину яка продпється, частина, яка не продається знаходиться в сусідньому дворі. з дороги не видно) 2 кімнати. Кухня, сан.вузол. Газ, вода, бойлер, тел/інтернет, склопакети. Загальна територія 6 соток. Подвір"я асфальтоване.Гараж. Літня кухня (потребує кап.ремонту, світло/газ/вода підведені). Два льохи.Будівлі під сарай, можливо під знесення. Будинок потребує ремонту, в кімнатах ремонт косметичний. Можливісь добудови

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

4 поверх, будинок 9 поверховий. Площа 40/21/8 кв.м. Квартира з нішею, наявний телефон, інтернет. Якісний ремонт, металопластикові вікна, ламінат, засклений балкон. Сантехніка замінена на металопластик. Поруч садочок, школа, кінцева зупинка, магазин. Квартира некутова, доглянута, тепла ЦІНА 30000$.

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири в Луцьку |

Новобудова Кравчука 11Б. Власник!! Переплановано у 3х кімнатну. Загальна площа 73,6кв.м. Вигляд на парк. Є бойлер, сейф, лічильники на опалення, не кутова, не біля ліфта. Також в наявності власна кладова кімната та сушка на поверсі. В будинку ОСББ. Залишаємо всі меблі та побутову техніку. Ціна 62.000дол. ТОРГ!!!

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення