Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Вівторок, 19.03.2024, 05:51
Нерухомість в Луцьку » Продаж будинків в Луцьку

Продам половину будинку в Луцьку в районі школи №14 (Гнідава)..2 кімнати, кухня ,ванна ,туалет. Загальна площа 47 кв.м. Частина будинку -дерево обкладене цеглою , частина -цегла. Дерева , кущі, хлівчик ,льох.Площа земельної ділянки з забудовами складає 0,04 га.Поряд школа , садочок , вся інфраструктура (трохи далі -аптека). Можна купити і під аптеку. Центральне водопостачання та каналізація. Всі зручності. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

   

Продаю півбудинка 5,7га. Автономне опалення, євроремонт, два санвузли.у два поверхи, чотири кімнати, підвал, гараж 80кв.м , баня на дві кімнати з басейном. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

  

  

  

Дача знаходиться в селі Вишнів (Борохівська сільрада) у садівничому товаристві "Вишенька", але по документам належить до села Вишнів і має свою адресу . Земельна ділянка площею 6 соток, цільове призначення: для ведення садівництва. На земельній ділянці знаходиться 2 поверховий каркасний будинок обшитий блок-хаусом, стінні перегородки всередині з цегли, змурований комин. Внутрішні роботи ще треба проводити, всередині змуровані лише цегляні перестінки на першому поверсі. Необхідно зробити перекриття між 1 та 2 поверхом та перестінки на 2-му поверсі. Зовнішні стіни необхідно утеплити мінватою, термоволокном та обшити вагонкою. Дах утеплений. Вікна металопластикові. Накритий металочерепицею. Фундамент - бетонний моноліт. Є скважина, яка заведена в будинок, септик, каналізаційні магістралі виведені в септик. Підведена електрика. Ціна 12 000$. Решта деталей за телефоном ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

Продам будинок в масиві Дачний , що знаходиться в п'яти хвилинах від Луцька . Зручний доїзд. 
Земельна ділянка приватзована - 25 сотих. Будинок збудований з екологічно чистих матеріалів. 
Конструкція - червона керамічна цегла марки 100 ,залізобетонне панельне перекриття з монолітними ділянками. 
Фундамент з ФБС. Дах - металочерепиця. 
Вода , газ, світло, каналізація - підведенно до території новобудови. 
Зручне планування спалень. 
Чотири санвузла , три балкона, більярдна, гардеробна. 
Сходова клітка 27,3 м2 
Загальна площа 451м2 
Житлова площа 177 м2

   

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

Продам ½ будинку в Луцьку по вул. С.Ковалевської - кімната, кухня, коридор, ванна, санвузол. Окремий вхід і подвір’я. На подвір’ї двоповерховий цегляний гараж з оглядовою ямою і підвалом, квітник, молоді дерева. Металевий паркан. Гарне розташування з розвиненою інфраструктурою навколо. Електричне опалення, лічильники. 

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

Продається приватний будинок в центрі Луцька по пр. Волі з можливістю під комерційне використання або побудови котеджа. Прибудинкова територія 0,02 сот. Поряд парк, школа, дитячий садок, сквер, спортивний майданчик. 46 м² + 20 м² мансардний поверх. Всі комунікації. Центральна каналізація, світло, газ, вода. 25000$

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

(27000$) 1.5 поверховий новий будинок, загальна площа 198кв.м. 
1-поверх: гараж 28кв. котельня 8кв. кухня12кв. зал24кв. ванна 5кв. вітальня 13кв. тамбур 5кв. 
2-поверх: хол 22кв. ванна 5кв. чотири спальні по 18кв. 
Земля приватизована, документи і дозвола на будівництво затверджені. Світло проведено 380вт. Фундамент з армопоясом і на сваях 1.8-2.0м в глубину. Ззовні червона цегла 7см, продуха 5см., далі газоблок 30см. Залитий армопояс між поверхами і під мурлатами. Перекриття дерев*не, подвійні балки для кращої шумоізоляції між першим і другим поверхом. Накритий німецькою металочерепицею, плюс водонепроникаюча дихаюча плівка. Є змурований погриб, вхід з гаража. Можу продати додатково сусідній участок 6.6соток. Вся територія загороджена сіткою. По сусідству жилі будинки. Будинок будувався особисто для себе. МОЖЛИВИЙ ОБМІН на двох або трьохкімнатну квартиру, можлива моя доплата, перевага новобудомам.

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

Продам недобудований цегляний будиночок на 90 м кВ ( по проекту) у районі Чернишевського. Практично коробка з проектом. Земельна ділянка 10 соток . Підведене світло 380 кВт. Затишне місце в чудовому районі. Є садок, виноградник. Ціна 30 тис дол.

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

1 2 3 ... 6 7 »
Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення