Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Четвер, 28.03.2024, 14:00
Нерухомість в Луцьку » 2016 » Листопад » 20

Затишна трикімнатна квартира в центрі міста, дуже тепла, не кутова. Проведені роботи з благоустрою прибудинкової території та здійснено ремонт під'їзду. Двір не проїздний, в дворі облаштована паркова з освітленням. В квартирі є лічильники на х/г воду, газ, встановлені кондиціонер (1 рік) та бойлер (1 рік). Підлога -паркет/ламінат. Є балкон та лоджія, які виходять на різні сторони квартири, мальовничий вид з вікон. Власник!!! 

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста по вул.Винниченка. Квартира знаходиться на пятому поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа 30.6 кв.м., кімната 16.3 кв.м., кухня 5.8 кв.м. Квартира має косметичний ремонт, балкон засклений, вікна металопластикові, газова колонка. Встановлено лічильники води та газу. В будинку створено ОСББ. Двері підїзду з домофоном. Ціна 17.500 дол., можливий торг

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири в Луцьку |

В екологічно чистому і тихому місці,неподалік парку 900-річчя Луцька (р-н Балки) продаю 3-ну квартиру на 5 пов 9-поверхового цегляного будинку. Знаружі утеплена, в дворі є місце для гаража. Сучасне планування і ремонт. Вмонтовані меблі. Балкон та лоджія, кладова в квартирі і в під'їзді. Поруч продовольчі магазини, зупинка маршрутки № 18, спортшкола, дит.садок та школа. Гарні сусіди. Ціна - 45000 у.о. або обміняю на 1-ну квартиру з доплатою в 20000 - 22000 у.о.

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

(27000$) 1.5 поверховий новий будинок, загальна площа 198кв.м. 
1-поверх: гараж 28кв. котельня 8кв. кухня12кв. зал24кв. ванна 5кв. вітальня 13кв. тамбур 5кв. 
2-поверх: хол 22кв. ванна 5кв. чотири спальні по 18кв. 
Земля приватизована, документи і дозвола на будівництво затверджені. Світло проведено 380вт. Фундамент з армопоясом і на сваях 1.8-2.0м в глубину. Ззовні червона цегла 7см, продуха 5см., далі газоблок 30см. Залитий армопояс між поверхами і під мурлатами. Перекриття дерев*не, подвійні балки для кращої шумоізоляції між першим і другим поверхом. Накритий німецькою металочерепицею, плюс водонепроникаюча дихаюча плівка. Є змурований погриб, вхід з гаража. Можу продати додатково сусідній участок 6.6соток. Вся територія загороджена сіткою. По сусідству жилі будинки. Будинок будувався особисто для себе. МОЖЛИВИЙ ОБМІН на двох або трьохкімнатну квартиру, можлива моя доплата, перевага новобудомам.

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

Терміново обміняю будинок (коробка) на трьох або чотирьохкімнатну квартиру в місті Луцьку, будинок знаходиться в селі Тарасово Луцького району (3 км від Луцька), в затишному місці на горбочку, в будинку є вода,металопластикові вікна, вхідні двері, поряд усі комунікації, поблизу магазин, садочок, школа, автомийка.. Побудований з піноблоків, покрівля з металочерепиці... (власник)


Продам 1-кімнатну квартиру по вул.Ветеранів 9, 2 поверх! 
Транспортна розв'язка дуже хороша - будинок знаходиться між 10 і 19 школою, поблизу є 2 садочка, супермаркет, і по ветеранів їздить маршутка 32, поблизу 2 лікарня і парк!! 
38,9 квадратів! велика кімната(21 кв) з нішею і є можливість переробити балкон на лоджию, кухня велика(9 кв), квартира не кутова- тепла!! 
Зроблений косметичний ремонт, ванна потребує ремонту! 
Поміняна скрізь проводка, Інтернет проведений 

Не агенство, ВЛАСНИК!!! 
Ціна 22 000$+ можливий торг!! 
 

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири в Луцьку |

Продам поверх офісних приміщень. Загальна площа 450м.кв. Перепланування під власні потреби. Площа одного офісу від 17-50 кв.м. Можливість облаштування офісів окремими санвузлами. Нові ремонти, швидкісний інтернет, зручний доїзд, стоянка, автономне опалення. Вул.Рівненська 76а. Ціна договірна.

Безкоштовні оголошення: Нежитлові приміщення в Луцьку |

Продаю або обміняю 2-кімнатну на 3-кіматну квартиру з моєю доплатою від власника!! 

3-ій поверх 9-типоверховий цегляний будинок по Конякіна (40 Б мікрорайон, р-н 25 школи, 3 хв.від СК Олімпія), заг.площа 50 кв.м, кімнати роздільні, ванна і туалет - роздільні, кладова в коридорі, некутова, сонячна сторона, створено ОСББ, ремонт: вмонтована кухня (залишається), склопакети STEKO зі шторками, кахель в кухні, коридорі, лоджії, санвузлі, кладовій, паркет в кімнатах, сучасні шпалери, вирівняні потолки, дерев"яні міжкімнатні двері, нові вхідні двері, нова сантехніка, кондиціонер, бойлер, лічильники на воду, лоджія утеплена і засклена, домофон, тамбур на 2 квартири, сушка на площадці під ключ. 

Зручне місце розташування, розвинена інфраструктура: поряд ТЦ Слон, Варшавський ринок, автостанція, супермаркети, парк, 25 школа, 21 гімназія, 4 садочок з басейном, 1 садочок. У дворі - новий дитячий майданчик, місце для паркування авто. Ціна 33000 у.о

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

4-кімн. квартира в затишному районі, навпроти ресторану "Золотий Дракон", біля 22 школи. Поряд стоянка, школа, зупинка близько. Будинок будувався на початку 90-х років, є техповерх, дах не тече, все перекрито. Також в користування кладовка між поверхами. Вікна розташовані з південної і північної сторони. В квартирі дуже тихо, сусідів не чути зовсім. Стан повністю житловий. Лоджія засклена (на фото) , балкон - ні. Всі вікна -м/п. Готові до розумного торгу!

Безкоштовні оголошення: Чотирьохкімнатні квартири в Луцьку |

Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення