Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Четвер, 28.03.2024, 15:31
Нерухомість в Луцьку » 2017 » Квітень » 19

Здам в оренду складські та виробничі приміщення площею від 40 до 200 м2, що знаходяться в м.Луцьк по вул. Ківерцівська, 9. Заїзд TIR, стоянка. На території цілодобова охорона і система відеоспостереження.

Безкоштовні оголошення: Оренда комерційної нерухомості в Луцьку |

Продам 1 кім квартиру по вул Володимирській 4/5. Будинок цегляний, квартира дуже світла та тепла. Замінена сантехніка, є бойлер, пластикові труби, пластикові вікна. Утеплений великий балкон. Залишаємо частину меблів. Поряд розвинена інфраструктура та зручний доїзд в будь який куточок міста. Реальному покупцю, реальний торг. 

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири в Луцьку |

Продам ½ будинку в Луцьку по вул. С.Ковалевської - кімната, кухня, коридор, ванна, санвузол. Окремий вхід і подвір’я. На подвір’ї двоповерховий цегляний гараж з оглядовою ямою і підвалом, квітник, молоді дерева. Металевий паркан. Гарне розташування з розвиненою інфраструктурою навколо. Електричне опалення, лічильники. 

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

Продається 3-кімнатна квартира в смт. Рокині. Загальна площа - 65.8. Квартира знаходиться на третьому поверсі 4-хповерхового цегляного будинку. Є лоджія і балкон. Зроблений косметичний ремонт. Автономне опалення (встановлений газовий котел). Дуже зручне розташування. Поруч - зупинка, магазини. Недалеко дитячий садок, школа, медпункт і парк. Ідеальне місце проживання для подружжя з дітьми. 17,5 тис. доларів.


Продається 3 кімнатна квартира, на 9 поверсі з технічним поверхом висотою 2 м. без ремонту, цегляний будинок. Будинок обслуговує ОСББ, вулиця Писаревського 7, на території спорт комплекс "Лідер", в 2-хв. ходьби 22 школа, дуже зелене і тихе місце, дзвоніть, сторгуємось орієнтовно 24 000 у.е.

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Продам цегляний гараж біля "Лучеська" гаражний кооператив «ІСКРА» вул. Електроапаратна. Розміри 6,50м*3,70м. Ворота: шир.-2,5м, вис. -2,26м. Свіжий та гарний капремонт: нова дерев`яна підлога, стіни та стеля оббиті дерев`янною та ПВХ-вагонкою, утеплені та обшиті ворота, нове перекриття даху євроруберойдом. Підвал на всю площу гаража. Лічильник, 220В

  

Безкоштовні оголошення: Гаражі в Луцьку |

Продається приватний будинок в центрі Луцька по пр. Волі з можливістю під комерційне використання або побудови котеджа. Прибудинкова територія 0,02 сот. Поряд парк, школа, дитячий садок, сквер, спортивний майданчик. 46 м² + 20 м² мансардний поверх. Всі комунікації. Центральна каналізація, світло, газ, вода. 25000$

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

Продаю будинок в с.Підліски (3 км до Рожищ, 18 км до Луцька) Мальовниче тихе місце, твердий доїзд 0,45 га землі. Будинок в гарному стані е всі комунікації (світло, вода, каналізація), два котли твердопаливний та електричний. Будинок готовий для проживання. Ціна 40 000 у.о. Найближчий сусід за 80 м від будинку. Всі фото надам при контакті.

 


Продам трикімнатну квартиру в панельному будинку по вулиці Чорновола район Там Таму шостий поверх дев'я-типоверхового будинку. Власник. В квартирі зроблений ремонт. Встановлений бойлер, лічильники на воду, лічильник на під'їзд на опалення. Будинок обслуговує ОСББ. Квартира частково вмебльована. Є підвал та кладовка на поверсі. Вхідні та міжкімнатні двері дерев'яні. У санвузлах плитка. Опалення централізоване. Хороші сусіди. З лоджії зроблено кімнату. У всіх кімнатах натяжні потолки та декоративна штукатурка. Зимою в квартирі дуже тепло. На підлозі паркет. Квартира не кутова. Вікна виходять на дві сторони. Реконструкція прилеглої території. 35000$ Ціна без торгу

 

  

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Площа будинку 115 м2 
З червоної цегли 
Територія разом з подвір’ям 0.077 Га 
В домі свої газ, вода, каналізація, автономне опалення (котел) 
Ванна і туалет - в будинку 
Висота стелі 3,5 
Має 4 кімнати, велика кухня, 2 коридори, веранда, кладова, льох 
в дворі літня кухня, декілька сараїв, в одному з них погреб 
Власна скважина 
Підключені телефон і інтернет. 
Можливий торг


Продам або обміняю приміщення у місті Володимирі-Волинському! Знаходиться у тихому районі, власна земля (8 соток) з загородженим парканом та воротами. Може використовуватись як житлове приміщення (є вода, світло, каналізація, та 2 великих склади.) Також ймовірне для бізнесу (сауна, сервіс, майстерня, виробництво, склади,) але може бути і житлова разом і з бізнесом. Побудована нова дорога, зручний заїзд.


Продам квартиру поліпшеного планування по пр. Соборності від власника. Опалення центральне, радіатори чавунні. Встановленні лічильники води. Металопластикові вікна. Облаштована домофоном, стаціонарним телефоном, інтернетом, кабельним ТБ. Хороша транспортна розв'язка, поряд школи, садочок, перукарня, продуктовий магазин, торговий центр Порт Сіті. 66 м.кв. 49500 у.о. (торг) Телефонувати з 11.00 до 21.00!!! 

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення