Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Четвер, 28.03.2024, 20:14
Нерухомість в Луцьку » 2018 » Лютий » 23

Продам виробничо-складське приміщення з приватизованою земельною ділянкою площею 0.35 Га. Площа приміщення на першому поверсі 150 м2.На другому поверсі є можливість зробити офісне приміщення з трьох кабінетів, площею 70 м2.Вода-артезіанська свердловина глубиною 70 метрів. Газ-поряд з ділянкою.Електропостачання-220/380 Вольт. Опалення-твердопаливне.Вентиляція приміщення-примусова. Новий дах-металочерепиця. Дорожнє покриття-залізобетонне. Оснащення-кранбалка з болгарським тельфером в/п 2 тони. Територія огорожена бетонним парканом. Є достатньо площі для розміщення зовнішньої фасадної реклами. Встановлена охоронна сигналізація. Об’єкт здається під охорону в охоронну службу. Хороша транспортна розв’язка, зручне розташування-500 метрів від траси Київ-Варшава. Широка можливість використання об’єкту під виробництво,торгівлю,послуги,агрофірму. Можливий обмін на квартиру або будинок в Луцьку. Пропозиція від власника! 

  

  

Безкоштовні оголошення: Нежитлові приміщення в Луцьку |

Продам 2-кім квартиру, р-н ОбласноЇ лікарні, вул. Арцеулова,43 кв.м, 3/5 пов., з новим капітальним ремонтом, замінені стояки на всі 5 пов., в квартирі замінені всі труби, сантехніка та електропроводка. Кімнати роздільні, непрохідні, квартира не кутова. Інтернет, домофон, розвинена інфраструктура. Підлога - ламінат, плитка. Потолки-гіпсокартон, натяжні. Пластикові вікна, балкон засклений. Квартира не потребує капіталовкладень. Ціна: 29500$. Можливий торг. Власник. 

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Продається земельна ділянка в с.Боратин (12 сотих) .. Центральлна дорога (асвальтована), недалеко стадіон, лікарна, школа по вул.Центральній.. Можливо під комерційне призначення (кафе, мийка, маркет тощо).. Район новий, елітні будинки. ціна договірна.. Можливий торг.. Терміново 
Або обміняю на однокімнатну квартиру. 

Продається земельна ділянка в с.Боратин (12 сотих) .. Друга лінія від р.Стир по вул. 2-га Набережна. Доїзд асфальтований. Комунікації на межі.. В тихому місці. Поруч невелика посадка. Фото додаються! 
Або обміняю на однокімнатну квартиру з доплатою

 


Продам власну двокімнатну квартиру у самому центрі Луцька. 16-поверховий будинок біля готелю "Україна". 8 поверх. Квартира в нормальному стані, але потребує косметичного ремонту. Два великих балкони зі склопакетами. З вікон відкривається чудовий вид на центральну площу та собор. Все місто, як на долоні. Просторий суміжний санвузол. Труби і сантехніка замінені. У с/в є бойлер, кладова. У кімнатах на підлозі паркет, у с\в плитка у передпокої та кухні - лінолеум. На кухні і в с\в лічильники води. У будинку два входи на магнітних замках, камери відеоспостереження, конс*єрж, на поверсі є кладова, де можна зберігати габаритні речі (велосипеди, дитячі візки та інше). Будинок повністю утеплений у 2017 році по програмі енергозбереження. Стоїть лічильник на тепло. Порядні та доброзичливі сусіди. Оптимальний варіант для інвестиції у нерухомість. Вся інфраструктура міста у вас під боком. Продаж у зв*язку с переїздом. 28 000 дол. 

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення