Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

П`ятниця, 19.04.2024, 19:57
Нерухомість в Луцьку » земельні ділянки Боратин, продаж земельних ділянок в Боратині

Продається земельна ділянка в с.Боратин (12 сотих) .. Центральлна дорога (асвальтована), недалеко стадіон, лікарна, школа по вул.Центральній.. Можливо під комерційне призначення (кафе, мийка, маркет тощо).. Район новий, елітні будинки. ціна договірна.. Можливий торг.. Терміново 
Або обміняю на однокімнатну квартиру. 

Продається земельна ділянка в с.Боратин (12 сотих) .. Друга лінія від р.Стир по вул. 2-га Набережна. Доїзд асфальтований. Комунікації на межі.. В тихому місці. Поруч невелика посадка. Фото додаються! 
Або обміняю на однокімнатну квартиру з доплатою

 

Безкоштовні оголошення: земельні ділянки Боратин, продаж земельних ділянок в Боратині |

Земельна ділянка для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Боратин (Луцького району), площею 0,12 га. Місце розташування земельної ділянки можна подивитися за кадастровим номером 0722880700:01:001:4020 на сайті www.map.land.gov.ua/kadastrova-karta. Доїзд - за ж/д переїздом перший асфальтований поворот на право (вул. Яблунева, масив Амбулаторія), після закінчення асфальту третя ділянка від першого будинку зліва. 

 


Продам земельну ділянку у селі Боратин. Площа 12 соток. Місцевість рівна.Усі комунікації поруч. На сусідніх ділянках ведеться будівництво. Відстань від м.Луцька(вул. Дубнівська) 5км.Поруч зупинка, маршрутка їздить регулярно. Неподалік р. Стир, дуже гарний краєвид!!!Можливий торг.Ціна 8000 у.о.


Продам земельну ділянку 0,18га в с.Боратин, по вул.Перемоги, між 22 і 24 будинком. Асфальтний доїзд, 1хв від маршрутної зупинки. По вулиці є всі комунікації(газ,вода,світло). На території ростуть фруктові дерева. Ширина-11м, довжина-170м. 18000у.о.


Продам земельну ділянку 12 соток в с. Боратин на масиві біля р. Стир, 4-та лінія, 8-ма ділянка, асфальтований доїзд до повороту на вулицю . Багато забудов вже є. Від Київського майдану на авто рівно 4 хвилини. Далеко від високовольтних ліній, не буде чути шум з траси. Можливий продаж декількох суміжних ділянок (родичі продають). Власник. Ціна - домовимось. Розглядаємо варіант обміну на ділянку в с.Дачне, Жабка. 7800 дол.


Продаються 2 зем ділянки з лівої сторони як їхати в Боратин по 4500 дол США. Ціна невелика тому що вони на рішенні (але реальні) одна біля ліній електропередач, а друга в долинці необхідно підсипати грунт. розташовані поблизу існуючих забудов (район митників)

Приватизована земельна ділянка із фундаментом готовими документами під забудову. 13 500 y.o.

Земельна ділянка для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, загальною площею 0,12га, що знаходиться за адресою: Волинська обл.., Луцький р-н, с. Боратин

1 2 »
Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення