Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Субота, 20.04.2024, 10:58
Нерухомість в Луцьку » Архів матеріалів

  

Здається в оренду приміщення площею 123,7 м.кв. та прилегла територія площею 208 м.кв., можливе використання під літній майданчик з металевою огорожею по трасі Луцьк-Львів,  2 км від Луцька. Приміщення складається з торгового залу площею 79,2 м.кв. та підсобних приміщень площею 44 м.кв. Є всі комунікації: ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Оренда комерційної нерухомості в Луцьку |

 

Здається в оренду офісне приміщення загальною площею 69 м квадратних. Розташоване на 3-му поверсі новозбудованого офісного центру біля Міської ради. Поряд зупинка, парковка, продуктова крамниця. Свіжий сучасний ремонт, санвузол, 1 великий зал, фасадні вікна на одній зі стін (виходять на готель «Світязь»), на вікнах горизонтальні жалюзі. Приміщення дуже світле та тепле. Автономне опалення, економне освітлення, ліфт, інтернет. Зручний доїзд та розташування. Підійде для салону краси, перукарні, ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Оренда приміщень в Луцьку |

  

Продаємо простору 3-кімнатну квартиру, 94 кв.м, район Лучеська, автономне опалення, меблі, ремонт.  ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

Терміново продам ділянку в престижному місці в районі Чернишевського, біля 13 школи. Ділянка кутова ( перетин вулиць Центральна та Тиха), тому до дороги виходить цілих 20 соток( можна посадити між забором та дорогою кущі чи дерева). Всі комунікації поруч.
Продаю цілу ділянку, покупець при бажанні, може перепродати частину території.
В межах 300 метрів Храм Святого апостола Филипа.
на ділянці є споруда-тимчасове житло. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Продаж земельних ділянок в Луцьку |

Продам половину будинку в Луцьку в районі школи №14 (Гнідава)..2 кімнати, кухня ,ванна ,туалет. Загальна площа 47 кв.м. Частина будинку -дерево обкладене цеглою , частина -цегла. Дерева , кущі, хлівчик ,льох.Площа земельної ділянки з забудовами складає 0,04 га.Поряд школа , садочок , вся інфраструктура (трохи далі -аптека). Можна купити і під аптеку. Центральне водопостачання та каналізація. Всі зручності. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків в Луцьку |

  

ПРОДАЄТЬСЯ  квартира знаходиться за місто Луцьк 4км від ЦУМ а вулиця дубнівська однокімнатна квартира за містом  у новобудові, з хорошим ремонтом і меблями, а також засклений панорамний балкон з хорошим видом. У будинку загороджена територія з власною парковою і дитячим майданчиком,поряд зупинки і магазини 40кв метрів велика продаю з меблями лишається кухня повністю і варільна поверхня у кухні а також шафа купе велика на всю стіну ... Читати далі »


Комерційна нерухомість 35м2. - 
Пр. Соборності
Ціна 29 тис $.  ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Нежитлові приміщення в Луцьку |

Продається приватний будинок в селі Липини недалеко від міста. Загальна площа будинку 311 м2, житлова площа - 190 м2. Будинок має два входи. Є гараж, літня кухня. Є всі комунікації: ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 ... 159 160 »
Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення