Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Субота, 04.05.2024, 01:18
Нерухомість в Луцьку » Архів матеріалів

Продам 2-кім квартиру, р-н ОбласноЇ лікарні, вул. Арцеулова,43 кв.м, 3/5 пов., з новим капітальним ремонтом, замінені стояки на всі 5 пов., в квартирі замінені всі труби, сантехніка та електропроводка. Кімнати роздільні, непрохідні, квартира не кутова. Інтернет, домофон, розвинена інфраструктура. Підлога - ламінат, плитка. Потолки-гіпсокартон, натяжні. Пластикові вікна, балкон засклений. Квартира не потребує капіталовкладень. Ціна: 29500$. Можливий торг. Власник. 

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Продається земельна ділянка в с.Боратин (12 сотих) .. Центральлна дорога (асвальтована), недалеко стадіон, лікарна, школа по вул.Центральній.. Можливо під комерційне призначення (кафе, мийка, маркет тощо).. Район новий, елітні будинки. ціна договірна.. Можливий торг.. Терміново 
Або обміняю на однокімнатну квартиру. 

Продається земельна ділянка в с.Боратин (12 сотих) .. Друга лінія від р.Стир по вул. 2-га Набережна. Доїзд асфальтований. Комунікації на межі.. В тихому місці. Поруч невелика посадка. Фото додаються! 
Або обміняю на однокімнатну квартиру з доплатою

 


Продам власну двокімнатну квартиру у самому центрі Луцька. 16-поверховий будинок біля готелю "Україна". 8 поверх. Квартира в нормальному стані, але потребує косметичного ремонту. Два великих балкони зі склопакетами. З вікон відкривається чудовий вид на центральну площу та собор. Все місто, як на долоні. Просторий суміжний санвузол. Труби і сантехніка замінені. У с/в є бойлер, кладова. У кімнатах на підлозі паркет, у с\в плитка у передпокої та кухні - лінолеум. На кухні і в с\в лічильники води. У будинку два входи на магнітних замках, камери відеоспостереження, конс*єрж, на поверсі є кладова, де можна зберігати габаритні речі (велосипеди, дитячі візки та інше). Будинок повністю утеплений у 2017 році по програмі енергозбереження. Стоїть лічильник на тепло. Порядні та доброзичливі сусіди. Оптимальний варіант для інвестиції у нерухомість. Вся інфраструктура міста у вас під боком. Продаж у зв*язку с переїздом. 28 000 дол. 

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Продам однокімнатну квартиру по вул. Дубнівській 1/5ц, з хорошим, добротним ремонтом. Кімната з нішею 19кв.м. паркет в кімнаті, стіни пофарбовані, вікна металопластікові , в ванній душева кабіна, тепла підлога від опалення, нова сантехніка, лічильникі на теплу і хол. воду , місце на пральну машину , нова плитка, в коридорі вмонтована шафа купе дерев'яні двері. Коридорчик великій на три квартири. Квартира від власника. Ціна 16 000 $ квартира тепла та сонячна

  $IMAGE3

  

  

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири в Луцьку |

Продаю власну трикімнатну квартиру по вул. Федорова (р-н вул. Кравчука), перший власник. 
Шостий поверх дев"ятиповерхового панельного будинку. 
Термін експлуатації будинку 23 роки. 

Загальна площа - 67,0 м.кв. 
Кімнати (всі роздільні)- 16,9+12,8+9,5 м.кв. 
Кухня - 10 м.кв. 
Ванна, туалет (роздільні) - 2,8+1,0 м.кв. 
Два коридори - 10,0 м.кв. 
Балкон (вхід з кухні) - 1,4 м.кв. 
Лоджія (вхід з спальні) - 2,9 м.кв. 
Глибока та містка кладова кімната на поверсі. 
Висота стін - 2,6 м. 
Залізобетонні панелі та перекриття. 
Центральне опалення. 
Не кутова! 
Тамбур на дві квартири, адекватні привітні сусіди. 
Домофон, броньовані двері в під"їзд. 
Ідеальна для реалізації Ваших творчих дизайнерських ідей! 
Розвинута інфраструктура: 
Поруч АС-1, З/Д вокзал, ЖЕК, лікарні, школи (в т.ч. гімназії), дит.садки, 2 ринки, супермаркети, парки

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Луцьку |

7 /9 цегла . Охайна, затишна, дуже тепла, не кутова квартира, доброзичливі сусіди. З балкона видно проспект Соборності , але сам будинок знаходиться не над дорогою (таким чином смог в квартиру менше потрапляє). Будинок - колишній гуртожиток культпросвіт училища. Добре функціонує ОСББ. ЧИСТИЙ ПІД"ЇЗД, з ремонтом, вікна, замінені на пластикові, 3 ліфти, що працюють, старанна прибиральниця. Є чистий сухий підвал, комірка на загальному коридорі. Недавно зроблений ремонт, нові меблі під індивідуальні розміри. Продаж частково з меблями. Торг на місці

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Луцьку |

Продам, здам в оренду базу, приміщення під офіси, вільного, комерційного призначення. На території є склад, два гаражі, місця для парковки. Ремонт в офісах(кабінетах) є, вікна пластикові, скрізь двері, між поверхами санвузол. Загальна площа: 594 м. кв. Зручне місце розташування. район 40-ий квартал. м. Луцьк, вул. Конякіна 2б. 

  

Безкоштовні оголошення: Нежитлові приміщення в Луцьку |

Наявна документація на будинок і земельну ділянку 0.25 га. Будинок загальною площею 312 кв.м. , складається з чотирьох кімнат( прихожа, кабінет,кухня, спальня, холл з каміном і виходом на веранду, санвузол) – на першому поверсі. На другому поверсі три кімнати і одна з них з виходом на балкон. У будинку є підвал на всю площу будинку в який входить гараж на 4 машини. Цегляний будинок з цегли стандарту ГОСТ , внутрішні стіни поштукатурені, другий поверх оббитий деревом, проведена електропроводка, підлога з підігрівом, проведене опалення . Встановлені польські металопластикові вікна і двері а також вхідні металеві двері. Комунікації: проведений газ, підключена електрика. Площа земельної ділянки 0.25га з родючим чорноземом, ділянка не загороджена. Будинок розташований за 150 метрів від траси що веде до Луцька і до зони відпочинку “ Хрінники”. Відстань до міста Луцьк - 20 км, до Хрінників – 20 км. 


« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 159 160 »
Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення