Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Луцьку без посередників

Четвер, 25.04.2024, 11:05
Нерухомість в Луцьку » будинки Дачне, продаж будинків в Дачне

 

 

Продам будинок в с. Дачне 120 кв.м. та земельну ділянку 12 соток, рівну і правильної конфігурації від власника. Територія огороджена. В будинку житловий стан, 4 кімнати, кухня, прихожа, 2і веранди, 3 кладовки, будинок на 2 входа. Покрівля - металочерепиця, вікна - пластикові. Зручне розташування - до зупинки транспорту 100 метрів, до зупинки електрички 400 метрів, асфальтований доїзд, інтернет,господарські будівлі. Ходять маршруки №19,103,107 через кожні 15хв. Опалення комбіноване - газові конвектори+пічки на тверде паливо. Встановлений зональний лічильник на світло (день\ніч). ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: будинки Дачне, продаж будинків в Дачне |

4 кімнати, кухня, прихожа, 2 веранди, кладова, 100 кв.м.,дах металочерепиця, 2 входа, господарські споруди на ділянці, 12 сот. ділянка, світло, газ, телефон, інтернет, свердловина, туалет на вулиці, зручне місцерозташування, 50м до зупинки маршрутки, 150 м до станції ж/д, асфальтований доїзд до будинку. 62 000 у.е.

Безкоштовні оголошення: будинки Дачне, продаж будинків в Дачне |

Продам двохповерховий будинок в с.Дачне, або обміняю на однокімнатну квартиру з доплатою. Будинок в хорошому стані, зі всіма зручностями: телефон, газ, вода, місцева каналізація
Безкоштовні оголошення: будинки Дачне, продаж будинків в Дачне |

Нерухомість Луцьк безкоштовні оголошення